Зовсім скоро настане Новий рік 2021. Потрібно провести рік, що минає гідно, накривши шикарний стіл. Закуска, з рецептом якої я хочу вас познайомити, нагадає про звичному салаті «Оселедець під шубою», але її фішка в тому, що вона загорнута в багет. Отже, приступимо до процесу приготування новорічного страви.
Оселедець під шубою в багеті інгредієнти
Щоб приготувати смачну «оселедець під шубою» в багеті на Новий рік 2021, нам знадобляться:
- вершковий сирок – 200 грам;
- багет з гладкою поверхнею – 1 штука;
- кріп – 3 гілочки;
- буряк варена – 340 грам;
- слабосоленая оселедець – 350 грам;
- корнішони – 10 штук;
- яйця – 2 штуки;
- цибуля – 20 грам;
- вершкове масло – 50 грам.
Оселедець під шубою в багеті 2021 покроковий рецепт
- Відваріть буряк, дайте продукту охолонути, приберіть шкірочку, натріть продукт на тертці з великими вічками і відіжміть сік;
- варені охолоджені яйця очистіть, натріть їх на тертці з середніми осередками;
- в глибокій ємності з’єднайте сир, висипте яйця і додайте масло, яке потрібно злегка розтопити;
- весь вміст ретельно перемішайте, щоб вийшла маса однорідної консистенції, розділіть готову суміш на дві рівні частини;
- в одну ємність додайте підготовлену буряк, все ретельно змішайте;
- в другу ємність додайте подрібнену зелень, гарненько змішайте інгредієнти;
- оселедець обробити, за допомогою пінцета приберіть дрібні кісточки;
- розріжте багет уздовж, але не потрібно доходити до краю, видаліть м’якуш, залишивши стінки, товщина яких становить 1 сантиметр;
- на багет рівним шаром викладіть масу з буряком, зверху розподіліть сирну масу з зеленню;
- посипте заготовку нарубаним цибулею;
- філе оселедця потрібно покласти на одну з частин багета (на свій розсуд), зверху повинні розташовуватися корнішони;
- на цю заготовку покладіть другий шматок багета, обережно притисніть, загорніть новорічне блюдо в харчову плівку і залиште його в холодильнику на пару годин.
Перед подачею на стіл наріжте багет акуратними і рівними скибочками. Щоб закуска виглядала апетитно, викладіть її на салатні листочки і прикрасьте цілими гілочками зелені.