Курячі рулетики з беконом, святковий фото-рецепт

Курячі рулетики з беконом, святковий фото рецепт

Казкове страва до новорічного столу — курячі рулетики з хрусткою скоринкою з бекону. На їх приготування піде всього годину часу. Рулетики виходять поживними, ароматними і дуже апетитними.

Якщо ви чекаєте в гості велику компанію, то краще подвоїти або потроїти кількість інгредієнтів.

Потрібно:

  • курячі грудки без кісток і без шкіри 2 шт.;
  • бекон – 12 тонких скибочок;
  • цукор темно-коричневий — ? склянки;
  • сіль, перець, інші спеції — за смаком;
  • петрушка або будь-яка зелень за смаком – пучок.

Приготування.

  • Розігрійте духовку до 230 градусів.
  • Грудинку наріжте невеликими кубиками, обваляйте їх у спеціях і посоліть.
  • Загорніть шматочки курки в смужки бекону і обваляйте в коричневому цукрі.
  • Накрийте деко алюмінієвою фольгою, вище розмістіть ґрати для випікання, а на ній рулетики. Так вони рівномірно просмажаться з усіх боків і не запачкают духовку стікаючим жиром. Грати не опускайте занадто низько, щоб страва не підгоріло.
  • Ще трохи посоліть, поперчіть.
  • Випікайте близько 45 хвилин до готовності і до появи хрусткої скоринки.
  • Готові битки прикрасити подрібненою зеленню.

Курячі рулетики з беконом, святковий фото рецепт

Тим, хто не любить солодощі в м’ясних стравах можна обійтися без додавання цукру. Щоб закуску було зручніше брати, застроміть в кожен рулетик красиву шпажку.

Курячі рулетики з беконом, святковий фото рецепт

Страва буде красиво виглядати на соковитих листках салату. Його можна використовувати не тільки як закуску, але і в якості самостійного м’ясної страви. Вони стануть відмінним доповненням до будь-якого гарніру. Приємного апетиту!

Новий рік 2023