Як красиво прикрасити торт до Нового Року Свині (2019)

Новий рік 2019

Як красиво прикрасити торт до Нового Року Свині (2019)

Торт – це один з найголовніших десертів, який завжди супроводжує будь-яке свято. Новий Рік 2019 – це не виключення з правила. Звичайним, навіть самим вишуканим тортом вже нікого не здивуєш. Усім потрібен ексклюзив, щось незвичайне, оригінальне. Тому у статті ми розповімо, як правильно прикрасити торт на Новий Рік 2019, щоб він сподобався кожному.

Основні правила прикраси

Як не дивно, але навіть в оздобленні тортів є своя мода. В даний час найбільш популярним “інструментом” прикраси є мастика. Головними достоїнствами мастики є:

  • Пластичність.
  • Їстівність.
  • Має властивості пластиліну. Можна ліпити з неї будь-які фігурки.
  • Деякі господині без праці можуть виготовити з мастики різноманітні фігурки, пов’язані з Новорічною тематикою. Наприклад, ялинку, сніговичка, різні візерунки. Погодьтеся, Новий Рік все це буде виглядати досить ефектно.

    Деякі господині обливають мастикою весь торт цілком, а потім наносять на нього різні візерунки. Це теж виглядає досить ефектно.

    Для вырисовки візерунків досвідчені кондитери і господині використовують кулінарні шприци, щоб всі лінії були чіткими і рівними. Не варто використовувати кондитерські шоколадні плитки, найкраще взяти натуральний молочний шоколад, ви не пошкодуєте про це, так як підсумковий смак сподобається гостям набагато більше.

    Також для прикраси торта використовують мармелад, посипання з горіхів і кокосової стружки. Також для прикраси можна використовувати різні джеми, желе та варення.

    Для тих, хто не хоче сильно заморочуватися, в кондитерських магазинах продають вже готові фігурки з карамелі та інших продуктів. Їх можна просто поставити на звичайний торт, вони додадуть йому урочистості.

    Є і ще один спосіб прикраси торта, який є найпоширенішим. Це спосіб прикраси з допомогою крему або збитих вершків. Досить просто купити вже готові продукти в магазині, а потім облити ними торт.

    Для прихильників натуральних продуктів чудово підійде торт, прикрашений звичайними свіжими фруктами. Їх потрібно просто красиво нарізати.

    Поради, які стануть в нагоді при оформленні торта

    Отже, розглянемо ті моменти, в яких роблять помилки недосвідчені кулінари і кондитери:

  • Використовуйте якомога менше штучних барвників.
  • Крем або мастику найкраще фарбувати за допомогою соку різних ягід і фруктів.
  • Намагайтеся придумати щось оригінальне, не копіюйте чий рецепт повністю.
  • Для декорування використовуйте тільки свіжі фрукти.
  • Не переборщуйте з прикрасою торта. Завжди потрібно вчасно зупинятися. Не варто занадто сильно захаращувати блюдо.
  • Приготування мастики

    Звичайно, в кондитерських будь-якого великого міста будь-яка людина може придбати вже готову мастику. Але приготовлена з любов’ю, натуральна мастика ніколи не зможе зрівнятися з магазинної, це знає кожен. Тому зараз ми розглянемо рецепти приготування домашньої мастики з різних інгредієнтів.

    Мастика з маршмеллоу

    Для приготування знадобляться такі продукти:

  • Сто грам зефіру маршмеллоу.
  • Пудра цукрова – один стакан.
  • Крохмаль картопляний – половина склянки.
  • Масло вершкове – одна чайна ложка.
  • Також, якщо ви будете готувати мастику на майбутнє, то додайте столову ложку лимонного соку. Якщо ж мастика буде використана відразу, то в неї слід додати ложку жирного молока.

    Процес приготування:

  • Зефір розтоплюємо в мікрохвильовій печі.
  • Додаємо ложку вершкового масла. А потім молока.
  • Просіваємо цукрову пудру і додаємо її в невеликих кількостях потроху.
  • Розмішуємо все ретельно. Потроху вмішуємо крохмаль.
  • Все перемішуємо і розминаємо до тих пір, поки маса не загусне і не стане схожа на пластилін. Додаємо барвники. Все ще раз перемішуємо. Мастика готова!
  • Перед тим, як ліпити різні фігурки з мастики, варто дати їй час на застигання в холодильнику. Хоча б хвилин десять. Якщо у вас залишилися надлишки, то їх можна заморозити, але бажано використовувати швидко.

    Ось ми і розглянули основні моменти, на які варто звернути особливу увагу під час прикраси торта на Новий Рік 2019. Обов’язково заздалегідь продумайте дизайн торта, зробіть невеликий ескіз. Це значно заощадить час у майбутньому. З наступаючим Новим Роком Свині!

    Новий рік 2023