Новий рік 2019

Новий Рік – відчутний удар по бюджету сім’ї, це не секрет для кожного. Тому кожен намагається хоч якось заощадити. Але вдається це далеко не всім, адже торговельні мережі спеціально збільшують ціни товарів. У статті ми постараємося розібрати рецепти салатів на Новий Рік 2019, які можна назвати не тільки смачними і корисними, але ще і бюджетними.
Рецепти красивих салатів на Новий Рік 2019У статті ми підібрали рецепти салатів, які повинні дійсно здивувати всіх гостей. А поки розглянемо поради, за допомогою яких можна заощадити в Новорічні свята: Не варто готувати страви у величезних обсягах. Хоча в Рік Свині (2019) і рекомендується розташувати на столі все розмаїття страв, але ніхто ж не говорить про готуванні у великих обсягів. Зазвичай надлишки викидаються вже через кілька днів після свята. Не викидайте свої грошові кошти на вітер!Під час купівлі продуктів обов’язково звіряйтеся зі списком, який потрібно почати заповнювати заздалегідь. Беріть рівно стільки продуктів, скільки вам знадобиться для приготування страв. Нерідко магазини напередодні свят виставляють на окремі полиці акційні товари за низькими цінами, які зазвичай зовсім не потрібні споживачам.Купуйте продукти заздалегідь! Це дозволить заощадити і час, і гроші. Адже у передсвяткові дні, коли в магазині не проштовхнутися, ніхто навіть не замислюється про ціни товарів. На цьому дуже добре заробляють магазини. Ті продукти, які заздалегідь купити практично неможливо із-за малого терміну зберігання, можна докупити перед святом у звичайному продуктовому магазині біля будинку.Для прикраси Новорічного столу використовуйте натуральні матеріали. Наприклад, звичайні шишки або гілочки сосни створять атмосферність завдяки своїм ароматам. Як мінімум на цьому можна заощадити.Поради щодо економії в період свят ми розглянули, тепер перейдемо безпосередньо до рецептів салатів. Салат “Тигреня” Цей салат дуже сподобається дітям, а його смакові якості приємно здивують дорослих, тому своє місце на Новорічному столі в Рік Свині він заслужив.
Знадобляться такі продукти: Приблизно чотириста грам шинки або ковбаси.Три курячих яйця.Цибуля зелена.Мариновані огірки.Картопля.Морквина.Майонез.Процес приготування салату “Тигреня”: Спочатку відварюємо яйця, моркву і картоплю. Після того, як все це приготується, даємо час охолонути.У цей час нарізаємо дрібними кубиками шинку. Беремо велику плоску тарілку, кладемо на дно шинку. Поверх її наносимо невеликий шар майонезу.Потім нарізаємо огірочки. Кладемо їх поверх шинки. Знову робимо прошарок з майонезу.Тепер нарізаємо яйця. Кладемо їх наступним шаром разом з цибулею і майонезом.Морква – завершальний шар. Надаємо салату форму тигреня. З допомогою майонезу малюємо очі й рот. Для очей підійдуть і маслини.Перед подачею салат повинен кілька годин просочитися.Напевно, багатьох цікавить, чому ж ми зробили салат у вигляді тигреня в Рік Жовтого Земляного Свині. Але ж це ексклюзивно! Ні в кого такого не буде. З цього салату, до речі, дуже легко зробити салат і у формі Свині. Для цього ми просто можемо домалювати п’ятачок.
Ексклюзивний салатик “Любовна сюїта” Якщо ви думаєте, що це якийсь дивний салат, то ви глибоко помиляєтеся. Його зовнішній вигляд здивує абсолютно кожного! Адже салат буде оформлений за допомогою сухих троянд.
Інгредієнти (в тому числі і декор): Кілька десятків (зазвичай до двох – все залежить від кількості гостей свята) головок червоної троянди. Дві-три жмені її пелюсток. Обов’язково проконтролюйте, не просочені чи троянди якоюсь хімією для того, щоб продовжити життєвий цикл рослини. Адже ми ж не хочемо отруїти гостей і домочадців? Тому краще всього використовувати троянди, вирощені власноруч. Також можна брати їх у перевірених часом друзів і знайомих.Очищені горішки.Відварне м’ясо птиці.Мариновані плоди слив.Гранатові зернята.Сир твердої консистенції.Тепер переходимо до процесу приготування: Пелюстки і головки червоних троянд на ніч потрібно залити лимонним соком в пропорції три до одного з водою. Також треба додати невелику щіпку солі.Нарізаємо кубиками м’ясо курки. Змішуємо його з очищеними горіхами, маринованими сливами, натертим сиром. Перчимо за уподобанням гостей. Додатково вмішуємо ще й ложку цукру. Потім додаємо пелюстки троянди, все ретельно перемішуємо кілька разів. Заправляємо салат майонезом.Отриману масу викладаємо посередині плоского страви гіркою. Облаживаем бутонами троянд. Весь салат слід зверху обсипати насінням граната. Приємним здивуванням буде те, що мариновані троянди можна їсти, як і весь незвичайний салат. Приємного апетиту! Гості будуть в захваті.Овочевий салат з м’ясом «Фантазія» Для приготування нашої “Фантазії” знадобляться такі інгредієнти: 0,2 кг відвареного або смаженого м’яса.2-3 варених картоплини середнього розміру.Два свіжих огірочка. Якщо немає свіжих, то їх можна замінити малосольними.0,1 кг горошку консервованого (зеленого).Два крутих яйця. Одне нагоді для прикраси страви.0,1 кг майонезній заправки.Листя салату зеленого.Одне солодке яблуко.Готується салат з овочів і м’яса за таким рецептом: Ретельно очищаємо яблука та картоплю від шкірки. Серцевину з яблука вирізаємо. Решту фрукта нарізаємо невеликими скибочками.Нарізаємо і відварне м’ясо, а також огірки і яйце. Додаємо до цих продуктів зелений горошок. Посипаємо сіллю, заправляємо майонезом. Все ретельно перемішуємо. Яблуко і картоплю також додаємо в цю суміш.Перед тим, як подавати салат до столу, його прикрашають яйцем і листям салату. Головне, щоб салат не гірчив. Приємного апетиту!Салат «День народження буржуя» з ананасами Даний салат містить у своєму складі такі продукти: Свіжий або консервований ананас.Дрібні варені креветки.Червоне вино.Плавлений сир.Майонез.Ріпчаста цибулька.Ми спеціально не пишемо кількості інгредієнтів, так як ми беремо їх “на око”. Все залежить від ваших смакових уподобань. Процес приготування такий: Очищаємо креветки. Кладемо їх в червоне вино для додання пікантних ноток.Ананас моєму, очищаємо від шкірки. Нарізаємо кубиками.Цибулю дрібно шаткуємо.Креветки виймаємо з вина. Перемішуємо їх з іншими інгредієнтами.Для того, щоб приготувати заправку, слід змішати плавлений сир і майонез у співвідношенні 1:1. Додаємо заправку в салат. Салат подається порційно. На дно кожної креманки кладуть лист салату. Приємного апетиту!Тепер ми переконалися, що приготувати смачні і одночасно бюджетні салати не так вже й складно. Навіть на салаті з креветками можна заощадити – взяти невелику кількість креветок, наприклад. Це практично не позначиться на смаку страви. Особливу увагу приділіть дрібниць – правильно і зі смаком, прикрашати страви і стіл. Навіть невелика деталь допоможе створити Новорічний настрій для всіх домочадців і гостей. Залишилося тільки побажати удачі у приготуванні страв на Новий Рік 2019, а також удачі в Наступному Році. |