Господинею 2019 року має стати Земляна Свиня – дамі дуже норовливої, навіженої, непередбачуваною і обожнює новизну у всьому, в тому числі і в стравах. Варто зауважити, що Свиня їсть тільки свіжу і натуральну їжу. Різноманітні овочеві та фруктові салати на Новий рік 2019 з додаванням червонокачанної капусти, редиски, кукурудзи, моркви, свіжих огірків, болгарського перцю, помідорів, зелені та горіхів, насичені, ситні і, що важливо, красиві – це якраз те, що відповідає характеру і стилю життя Пані Свині. До того ж, вона завжди готова поласувати не тільки яскравими овочами і фруктами, але й усім, що залучить її увагу, наприклад, горішками і пташиними яйцями.
Це означає, що для вас, дорогі господині, відкритий широкий простір для необмеженої фантазії і творчості. Надається чудова можливість поєднувати між собою різні інгредієнти, додати нотку оригінальності в улюблені традиційні сімейні салати, придумувати щось таке, що не тільки викличе прихильність у господині року, але і буквально вразить гостей наповал. Насправді існує маса комбінацій продуктів, які можуть бути в стравах. Головне, не захоплюватися і не забувати, що всі інгредієнти, вибрані для салату, повинні поєднуватися між собою. Тільки в цьому випадку ваші гості залишаться задоволені частуванням.
- Що пити на Новий рік 2019
- Рецепти закусок на Новий рік 2019
- Новорічне меню 2019 — рецепти для святкового столу
- Нові та смачні новорічні рецепти 2019 року з фото
- Прості новорічні салати 2019 рецепти з фото
- Що має бути на новорічному столі 2019 Земляний Свині
- Нові рецепти салатів на 2019 рік з фото
- Новорічні рецепти бутербродів 2019 Свині фото
- Новорічні закуски 2019 Жовтої Свині фото
- Новорічні рецепти 2019 Жовтої Свині фото
- Новорічна прикраса і сервіровка столу 2019 року поради
- Кращі рецепти страв на Новий рік 2019 Свині
Фруктово-овочевий салат «Забіяка» — рецепт на Новий рік 2019
Інгредієнти:
- 3-4 моркви,
- 1 яблуко,
- 1 апельсин,
- 10 штук чорносливу,
- 10 штук кураги,
- ? Скл. ізюму,
- ? Скл. волоських горіхів.
- часник,
- майонез.
Приготування:
Моркву натріть на крупній тертці. Яблуко і апельсин очистіть від шкірки і кісточок і наріжте кубиками. Сухофрукти распарьте і ретельно вимийте. Курагу і чорнослив наріжте на шматочки. Волоські горіхи подрібніть за допомогою блендера, щоб шматочки були не дуже великими. З’єднайте всі інгредієнти і заправити майонезом, змішаним з пропущеним через прес часником.
Салат-коктейль «Зимова фантазія» — рецепт на Новий рік 2019
Інгредієнти (кількість – за бажанням):
- банан,
- груша,
- мандарини,
- ківі,
- вершкове морозиво,
- будь горішки.
Приготування:
Наріжте фрукти однаковими за розміром шматочками, викладіть шарами їх у креманки, зверху залийте підталим морозивом і посипте подрібненими горішками. Які б салати на Новий рік 2019 ви не приготували: традиційні та улюблені або несподівані і вишукані, в будь-якому випадку вони будуть чудові, якщо ви будете готувати їх, передчуваючи майбутнє новорічне торжество і очікуючи від наступаючого року тільки радісних і щасливих подій.
Салат з горошку і шпрот — рецепт на Новий рік 2019
При підготовці новорічний салатів, на столі не обов’язково повинні бути першокласні і «заморських» продукти, цілком можна обійтися доступними інгредієнтами. Приготуйте дуже простий і смачний салат на новий 2019 рік з горошку і шпрот. На перший погляд поєднання незвичайне, але варто його спробувати на смак, і всі сумніви будуть розвіяні!
Склад:
- сир – 150 г
- шпроти – 100 г
- консервований горошок – 100 г
- яйця – 2 шт.
- майонез
- цибуля
Приготування:
Яйця відварюємо. Дрібно нарізаємо окремо білок і жовток. Цибулю ріжемо півкільцями. Зі шпрот зливаємо зайву рідину і викладаємо рибу в окрему тарілку. З допомогою терки натираємо сир, бажано на дрібній. Салат можна зробити для кожного гостя в індивідуальній креманці (салатнику). Викладаємо всі інгредієнти шарами. На дно кладемо цибулю. Трохи змащуємо майонезом. Потім шар шпрот (за бажанням, їх можна розім’яти виделкою). Змащуємо шар майонезом. Потім шар горошку, також змащений майонезом. Далі шар білка з майонезом. І нарешті, тертий сир на дрібній тертці. Також заправляємо майонезом. Бажано поставити салат в холодильник на 1 годину, щоб він просочився. Перед подачею посипати тертим яєчним жовтком.
“Дід Мороз” — рецепт на Новий рік 2019
Необхідні інгредієнти:
- Консервована кукурудза — 1 банку
- Консерви з тунця — 1 банку
- Куряче яйце — 3 штуки
- Твердий сир — 150 грам
- Помідор — 200 грам
- Сіль, майонез
Процес приготування:
Салат «Дід Мороз» — рецепт на Новий рік 2019
Склад:
- сира морква — 1 шт.
- сир – 100 г
- курячі варені яйця – 2 шт.
- крабові палички – 200 г
- варений рис довгозерний – 1 стакан + трохи на прикрасу
- кріп свіжий
- болгарський перець для прикраси
- паприка і перець чорний горошком
- сіль
- майонез
Приготування:
Моркву очистити, натерти на самій дрібній тертці. Варені яйця дрібно натерти на тертці (білок 1 яйця залишити для прикраси). Крабові палички розгорнути і відокремити червону частину (вона стане в нагоді для прикраси), а білу частину — порізати дрібно-дрібно. Кріп подрібнити, всі інгредієнти ретельно перемішати. Приступаємо до найвідповідальнішої частини. Викладаємо салат на блюдо у вигляді Діда Мороза. Зверху (шуба й шапка) накриваємо його червоною стороною крабових паличок. Хутро у нас буде з відвареного рису, а борода – з білка. З червоного болгарського перцю вирізаємо ніс, рот і рукавички. З перцем-горошком можна зробити очі.
“Ялинка” з мовою — рецепт на Новий рік 2019
Необхідні інгредієнти:
- Морква — 1 штука
- Картопля — 3 штуки
- Яловичий язик
- Ріпчаста цибуля — 1 головка
- Консервована кукурудза
- Огірок солоний — 2 штуки
- Сіль, майонез
- Соняшникова олія
- Кріп
Процес приготування:
Салат «Снігуронька» — рецепт на Новий рік 2019
Склад:
- картопля — 2 штуки
- яйця – 3 штуки
- червоний лук -1 шт.
- велике солодке яблуко – 1 шт.
- сир голландський – 200 г
- майонез
- сулугуні, заплетенный в косичку – 50 г на прикрасу
- капуста червоноголова для фарбування
- оселедець слабкого соління – 1 шт.
Приготування:
Відварити картоплю і яйця. Яйця розділити на жовток і білок. Натерти на тертці картоплю, сир, яблука. Білок і жовток натерти окремо в різні тарілки. Цибулю дуже дрібно кришимо. Оселедець відокремити від кісток, нарізаємо невеликими кубиками. Салат листковий, тому викладаємо на плоске блюдо шари по черзі у вигляді фігурки Снігуроньки:
1 шар — картопля, 2слой — оселедець, 3 шар — цибуля, 4 шар — яблуко, 5 шар — сир, 6 шар – жовток. Прикраса Снігуроньки! Терті білки потрібно пофарбувати соком капусти – після цього курячий білок стане приємного блакитного кольору. З білка Снігуроньці потрібно зробити шапку і шубу, а також рукавиці. Косу потрібно зробити з сиру сулугуні. Очі – чорний перець горошком (або вирізати з маслини), губи – крапелька томатної пасти (або вирізати з червоного болгарського перцю).
Листковий салат «Новорічні посиденьки» — рецепт на Новий рік 2019
Інгредієнти:
- 300 г вареної яловичини,
- 1 скл. відвареного рису,
- 6 варених яєць,
- 150 г плавленого сиру,
- 1 біла цибулина,
- 1 щіпка паприки,
- 1 ч. л. вершкового масла,
- 1 ст. л. столового оцту,
- 250 р майонезу,
- сіль, чорний мелений перець – за смаком.
Приготування:
Плавлений сир приберіть в морозилку хвилин на 30, потім натріть його на дрібній тертці. У рис додати вершкове масло і 1 ч. л. майонезу, приправте сіллю і перцем і перемішайте. Відокремте білки від жовтків. За натріть окремо білки і жовтки на дрібній тертці і викладіть в окрему посуд. Цибулю натріть на крупній тертці. Яловичину наріжте дрібними шматочками, полийте оцтом, залиште в такому вигляді на 10 хвилин, потім відіжміть і приправити паприкою. На плоске блюдо шарами викладіть спочатку рис, потім – тертий сир, зверху його добре змастіть майонезом, наступний шар – білки, на них – шар яловичини, подрібнену цибулю і залишився майонез. Поверх нього – шар тертих жовтків. Прикрасьте салат на свій розсуд і поставте його в холодильник.
Салат «Апельсинова долька» — рецепт на Новий рік 2019
Інгредієнти:
- 300 г вареної курячої грудки,
- 2 великі моркви (сирих)
- 1 цибулина,
- 1 баночка різаних печериць,
- 150 г твердого сиру,
- 2-3 зубчики часнику,
- 4 варених яйця,
- майонез.
Приготування:
Натріть на крупній тертці 1 морква (другу моркву відваріть), дрібно наріжте цибулю і обсмажте ці інгредієнти на сковороді з рослинною олією до готовності. Наріжте невеликими кубиками куряче м’ясо, натріть на крупній тертці сир, часник пропустіть через прес. Відокремте білки від жовтків і натріть їх тертці окремо. На велике блюдо викладіть першим шаром смажену моркву з цибулею, потім – грудку варену і змажте цей шар майонезом, потім – нарізані печериці, знову майонезний шар, сир з часником і тонкий шар майонезу, жовтки + шар майонезу, білки (трохи відкладіть для прикраси салату) + шар майонезу. Останнім шаром укладіть натерту на дрібній тертці моркву, рівномірно розподіливши її по всій поверхні майонезом її змащувати не потрібно. З відкладеного білка зробіть на морквяному шарі апельсинові прожилки і дайте готовому салату постояти не менше 2-х годин.