Не за горами – зустріч Нового 2019 року, а це значить, що вже зараз господині ретельно планують святкове меню, серед яких обов’язковим атрибутом є закуски.
На розкішному столі обов’язково повинні бути присутніми салати, гарячі страви, різні алкогольні напої. Не обійтися на Новий рік 2019 і без закусок, які не тільки збуджують апетит перед подачею основних страв і виступають в якості окремої легкої трапези, але і є прекрасною альтернативою салатів.
- Що пити на Новий рік 2019
- Рецепти закусок на Новий рік 2019
- Рецепти салатів на Новий рік 2019
- Новорічне меню 2019 — рецепти для святкового столу
- Нові та смачні новорічні рецепти 2019 року з фото
- Прості новорічні салати 2019 рецепти з фото
- Що має бути на новорічному столі 2019 Земляний Свині
- Нові рецепти салатів на 2019 рік з фото
- Новорічні рецепти бутербродів 2019 Свині фото
- Новорічні рецепти 2019 Жовтої Свині фото
- Новорічна прикраса і сервіровка столу 2019 року поради
- Кращі рецепти страв на Новий рік 2019 Свині
Помідори пікантні з часничком на Новий рік 2019
Ідеальна закуска під горілочку, гостренькі, апетитна і ситна. Для цього чудового блюда потрібні невеликі, стиглі і щільні томати.
Інгредієнти:
- помідори – 6 штук;
- сир – 200 грамів;
- часник – 3-4 зубчики;
- майонез – 100 грамів;
- зелень – для прикраси страви;
- чорний мелений перець – за смаком.
Спосіб приготування:
Рулети з малосольною форелі на Новий рік 2019
Інгредієнти:
- великий тонкий лаваш
- 200 г сиру з нейтральним смаком
- 1 ст. л. майонезу
- 1 ст. л. йогурту
- 1 огірок
- 200 г малосольною форелі
- чорний мелений перець і велика сіль
- 50 г рубаного кропу
- 2 зубчики часнику
- зелень і маслини для прикраси
Спосіб приготування:
Свиняча корейка на Новий рік 2019
Інгредієнти:
1 кг свинячої корейки без кісток, 150 г кураги, 100 г чорносливу без кісточок, 2 ст. ложки бальзамічного оцту, 1 ст. ложка рослинного масла.
Для маринаду: по 1 ч. ложці насіння коріандру, ягід ялівцю, сушеного шавлії, сушеного чебрецю, 1 ст. ложка солі, 0, 5 л води.
Спосіб приготування:
Приготувати маринад: насіння коріандру, ягоди ялівцю, шавлія і чебрець розтерти в ступці, пересипати в каструлю і залити підлогу літром окропу. Остудити. М’ясо опустити в каструлю з маринадом і поставити в холодильник на 36 годин, час від часу перевертаючи його. Потім вийняти корейку з маринаду, обсушити і зробити 5 поздовжніх розрізів на глибину 3 див. Курагу і чорнослив залити окропом з бальзамічним оцтом і залишити на 30 хвилин. Потім воду злити, а фрукти обсушити. Наповнити розрізи в м’ясі сухофруктами, чергуючи шари кураги і чорносливу. Щільно обв’язати м’ясо кулінарною ниткою, скропити рослинним маслом і запікати 40 хвилин при температурі 200 градусів, потім знизити температуру до 180 градусів і запікати ще 30 хвилин. Готове м’ясо остудити, звільнити від нитки і нарізати тонкими скибочками.
Закуска на Новий 2019 рік: холодець в яйці на Новий рік 2019
Багато господині за традицією варять на Новий рік холодець. Навіть таке нехитре блюдо можна красиво і естетично оформити. Звичайно, на це потрібно трохи більше часу, але результат того вартий!
Інгредієнти:
- м’ясний бульйон – 2 склянки;
- желатин – 20 грамів;
- варене м’ясо, шинка, ковбаса – 200 грамів;
- зелений горошок і кукурудза – по 1 столовій ложці;
- червоний болгарський перець – 1 штука;
- зелень (петрушка, зелена цибуля) – на ваш розсуд;
- яйця курячі – 10-12 штук.
Спосіб приготування:
Профітролі з рибою на Новий рік 2019
Профітролі – страва французької кухні, що представляє собою невеликі кулінарні вироби з заварного тіста, заповнені начинкою. Кращої закуски до новорічного столу і уявити не можна. Смачні ніжні булочки можна наповнювати будь-якою начинкою, найбільшою популярністю у господинь користуються профітролі з червоною рибою і сирним кремом.
Інгредієнти:
- пшеничне борошно – 200 грамів;
- вершкове масло – 100 г;
- яйця – 4 штуки;
- цукор – пів чайної ложки;
- сіль – за смаком;
- сир м’який сирний – 300 грамів;
- часник – 2 зубчики;
- зелень, спеції – за бажанням;
- риба червона слабосолона – 300 грамів;
- вершки – пів склянки.
Спосіб приготування:
Закуска новорічні кульки 2019 року
Варіантів новорічних закусок так багато, які вибрати? Якщо у ваших цілях – не тільки смачно нагодувати, але і порадувати гостей і близьких чимось новеньким, то візьміть на замітку цей рецепт! Закуска «Новорічні кульки» має безліч кулінарних інтерпретацій. По суті, так називають будь-які закусочні кульки, що мають яскраве і красиве оформлення. Такі кульки роблять і з буряка з оселедцем, і з різних видів сиру, і з горішків – рецептів багато! Наші сьогоднішні закусочні «Новорічні кульки» вигідно відрізняються від інших тим, що готуються всього з чотирьох інгредієнтів: сиру з цвіллю і кисломолочного сиру, фісташок і солодкого винограду. Виходить ну дуже смачно, а ще – швидко, що теж важливо, коли напередодні Нового року треба стільки всього встигнути! Після приготування ви отримаєте 10 порцій. Час приготування: 20 хвилин.
Інгредієнти:
- сир, 40 г (Дор Блю з цвіллю)
- фісташки, 120 г (вага неочищених)
- сирний сир, 140 г
- виноград, (великий солодкий)
Як приготувати:
Витягувати кісточки чи ні – індивідуально, можна надрізати кожну виноградинку не до кінця і акуратно витягти.
Закуска павиний хвіст на Новий рік 2019
Готувала цю закуску на День Народження! Сказати, що гості були в захваті — нічого не сказати! Шалено смачно, просто і доступно!) Прикраса святкового меню.
Продукти:
- Баклажани — 2 шт.
- Помідори — 2 шт.
- Огірок — 2 шт.
- Сир твердий
- Часник
- Майонез
- Маслини
- Сіль
Як приготувати закуску:
Закусочний торт з лаваша на Новий рік 2019
Швидкий і смачний закусочний торт з лаваша з смаженими грибами і сиром. Готується дуже легко і просто. Таке блюдо можна приготувати на свято або просто, щоб порадувати своїх близьких.
Продукти (на 6 порцій):
- Лаваш тонкий — 2 шт.
- Печериці свіжі — 500 г
- Цибуля ріпчаста — 400 г
- Сметана — 100 г (4 ст. л.)
- Сир твердий — 100 г
- Олія соняшникова — 80 мл
- Сіль — за смаком
- Перець — за смаком
Приготуйте за нашим рецептом цей закусочний торт з лаваша, і у вас вийде неймовірно ніжна і дуже апетитна закуска, яку в лічені хвилини зметуть зі столу. І при цьому ви заощадите масу часу і сил, а також коштів на продукти.