Новий рік – свято, до якого готуються заздалегідь, особливо, якщо провести його вирішили в затишній домашній обстановці. Як максимально урізноманітнити святковий стіл і одночасно витратити на це мінімум зусиль?
Не варто готувати гори гарніру м’яса і закусок. Новорічний стіл повинен виглядати святково, а допоможе вам в цьому наша добірка «новорічні салати 2019». Готуючись до зустрічі року Свині, слід враховувати смакові уподобання «східного» тварини. Це дозволить значно полегшити вибір страв для столу. В якості основного складового страв повинні виступати фрукти і овочі. Тим не менш, важливо доповнити основне блюдо м’ясними або рибними продуктами.
Вам неодмінно слід приготувати по-справжньому незвичайні і дивовижні новорічні салати для зустрічі 2019 року. Новорічна ніч – відмінний привід спробувати щось новеньке! Щоб салат виглядав незвично, спробуйте оформити салати у вигляді новорічних атрибутів.
Як говориться, салатів багато не буває, і щоб встигнути їх приготувати, ми зібрали самі прості і смачні рецепти салатів на новий рік 2019 — рік Земляного Свині. Саме тому салати повинні бути яскравими та різноманітними.
- Новорічне меню 2019 року Свині — рецепти і фото
- Нові новорічні рецепти 2019 року Свині з фото
- Нові рецепти салатів 2019 року Свині з фото
- Прості новорічні салати 2019 року рецепти
- Що має бути на новорічному столі 2019 Свині
- Новорічна сервіровка столу 2019 року поради
- Що пити на Новий рік 2019 Земляний Свині
- Найсмачніші рецепти страв на Новий рік 2019
- Цікаві рецепти бутербродів на Новий рік 2019
- Смачні закуски на Новий рік 2019 — рецепти і фото
- Цікаві рецепти на Новий рік 2019 фото
Салат «Новорічне бажання» в апельсинах — новорічний рецепт 2019
Інгредієнти:
- 2 апельсина,
- 300 г шинки,
- 1 цибулина,
- ? Скл. чорносливу,
- 100 г сиру,
- 100 г варених печериць,
- зелень петрушки,
- 2 ст. л. сметани,
- майонез.
Приготування:
Распарьте чорнослив, потім наріжте його дрібними шматочками. Шинку наріжте кубиками, сир натріть на крупній тертці, гриби і зелень подрібніть. З апельсинів зріжте верхню частину, акуратно за допомогою чайної ложки вийміть апельсинову м’якоть і подрібніть її. Змішайте в мисочці всі інгредієнти, заправити майонезом і сметаною і перемішайте. Наповніть готовим салатом апельсини і викладіть їх на тарілку, выстеленную листям салату. Салат в апельсинах прикрасити чорносливом і зеленню.
Салат «Передчуття» — новорічний рецепт 2019
Інгредієнти:
- 150 г копченої ковбаси,
- 4 варених яйця,
- 250 р відварного картоплі,
- 100 г яблук,
- 100 г консервованого зеленого горошку,
- 2 цибулини,
- 250 р майонезу,
- 1 лимон,
- листя салату, зелень, сіль – за смаком.
Приготування:
Ковбасу, картоплю і яйця наріжте дрібними кубиками. Подрібніть цибулю. З’єднайте інгредієнти, додайте до них зелений горошок, заправте майонезом і посоліть за смаком. Очистіть від шкірки яблука, наріжте їх невеликими скибочками і збризніть лимонним соком. Укладіть готовий салат гіркою на блюдо, викладене листям салату, зверху прикрасьте його яблучними часточками і гілочками зелені.
“Дідусь Мороз” — новорічний рецепт 2019
Необхідні інгредієнти:
- Морква — 1 штука
- Твердий сир — 100 грам
- Крабові палички — 200 грам
- Курячі яйця — 2 штуки
- Відварений довгий рис — 1 стакан
- Перець болгарський
- Кріп
- Паприка
- Майонез
- Сіль
- Перець горошком
Процес приготування:
Салат з горбушею — новорічний рецепт 2019
Дуже ніжний новорічний салат з горбушею сподобається всім без винятку.
Склад:
- яйця — 3 шт
- картопля — 2 шт
- консервована горбуша — 200 г
- сир — 50 г
- цибуля — 2 шт
- яблука — 1 шт
- петрушка — 30 г
- сіль – за смаком
- майонез — 80 г
- зелень (цибуля або кріп)
Приготування:
Консервовану горбушу викладаємо в тарілку і розминаємо виделкою. Картоплю і яйця натираємо окремо. Цибулю дрібно шаткуємо. Сир натираємо на дрібній тертці. Очищене яблуко також натираємо на дрібній тертці. Викладаємо салат шарами, кожен шар промазуємо майонезом: 1 шар — горбуша, 2 шар — тертий картопля, 3 шар — білок, 4 шар — тертий сир, 5 шар — знову картоплю. 6 шар — цибуля. 7 шар — знову білок. 8 шар – яблуко, 9 шар — тертий сир. І в кінці зверху посипаємо тертим яєчним жовтком і зеленню.
“Нісуаз” — новорічний рецепт 2019
Необхідні інгредієнти:
- Тунець консервований у власному соку — 2 банки
- Зелена квасоля — 500 грам
- Картопля — 250 грам
- Листя салату — 200 грам
- Свіжий помідор — 2 штуки
- Болгарський перець (червоний) — 1 штука
- Курячі яйця — 3 штуки
- Маслини без кісточок — 7 штук
- Філе анчоусів — 8 штук
- Рослинна олія
- Оливкова олія — 100 грам
- Часник — 1 зубчик
- Білий винний оцет — 2 столові ложки
- Сіль
- Чорний перець мелений
Процес приготування:
Салат-рулет з копченим сиром — новорічний рецепт 2019
Склад:
- копчений сир – 350 г
- картопля – 4 шт.
- буряк – 2 шт.
- цибуля – 1 шт.
- солоні огірки – 3 шт.
- часник – 4 зубчики
- зелень – 2 стіл.ложки
- вершкове масло – 2 стіл.ложки
- майонез
- оцет
Приготування:
Відварені овочі натираємо на крупній тертці. Цибулю нарізаємо півкільцями і заздалегідь маринуємо в оцті. Потім натираємо на крупній тертці копчений сир на дрібній тертці натираємо часник, кладемо вершкове масло, перетерте з майонезом і гарненько перемішуємо. Формуємо ковбаску з сиру, загорнути харчовою плівкою і ставимо в холодильник на 30 хвилин. Формуємо салат у вигляді рулету. Для цього розстилаємо харчову плівку, на неї викладаємо рівним шаром буряк, зверху варену картоплю і цибулю, огірочки, кожен шар салату перемазываем майонезом, в самий центр нашого салату викладаємо застиглу сирну ковбаску (попередньо забравши плівку). Акуратно згортаємо в рулет зі всіма шарами так, щоб у центрі виявився копчений сир. Відправляємо рулет в холодильник, щоб все гарненько просочилося. Перед подачею на стіл прикрасити зеленню і майонезом.
“Ріг достатку” — новорічний рецепт 2019
Необхідні інгредієнти:
- Куряче філе — 200 грам
- Картопля — 3 штуки
- Яблуко кисло-солодке — 1 штука
- Ріпчаста цибуля — 1 штуку
- Курячі яйця — 3 штуки
- Корейська морква — 100 грам
- Твердий сир — 150 грам
- Майонез — 200 мл
- Яблучний оцет — 1 чайна ложка
- Рослинна олія Сіль Волоські горіхи для прикраси
Процес приготування:
Салат з фунчозой і яловичиною — новорічний рецепт 2019
Незвичайним інгредієнтом цього салату є фунчоза. Салат готується дуже просто і виходить досить смачно, він точно підкорить всіх присутніх за новорічним столом.
Склад:
- фунчоза
- пекінська капуста
- перець болгарський
- огірок свіжий
- морква
- яловичина
- оливкова олія
- сіль – за смаком
Приготування:
Шматок яловичини (без жиру) попередньо відварити в підсоленій воді 1,5 години. Наламати вермішель (фунчозу) в мисці, залити її окропом. Через 5 хвилин промити холодною водою. Всі інші інгредієнти нарізати тонкою соломкою і перемішуємо. Заправити салат оливковою олією.
Салат «Торжество» — новорічний рецепт 2019
Інгредієнти:
- 1 качан пекінської капусти,
- 250 г консервованої червоної квасолі,
- 300 г зеленого винограду без кісточок,
- 300 г будь-якого сиру,
- 1 червона цибулина,
- 2 ст. л. червоного винного оцту,
- 1 ч. л. гірчиці,
- 4 ст. л. рослинної олії,
- сіль, чорний мелений перець – за смаком.
Приготування:
Наріжте очищену від зайвих листя і вимиту пекінську капусту поперек тонкими смужками. Кожну виноградинку розріжте навпіл. Цибулю наріжте тонкими півкільцями. Квасолю відкиньте на сито і дайте стекти зайвої рідини. Сир наріжте кубиками і змішайте його з квасолею, пекінською капустою, цибулею і виноградом. В окремій ємності змішайте червоний винний оцет з гірчицею, додайте до цієї суміші сіль і перець за смаком і, збиваючи, тонкою цівкою влийте рослинне масло. Заправте цим соусом салат і відправте його на 20 хвилин у холодильник.
Салат «Фуршетний» в тарталетках — новорічний рецепт 2019
Інгредієнти:
- 8 тарталеток,
- 150 г відвареної курячої грудки,
- 1 огірок,
- 200 г редиски,
- по 30 г зелені кропу і петрушки,
- зелена цибуля — за смаком,
- майонез, сіль, чорний мелений перець – за смаком.
Приготування:
Філе наріжте дрібними шматочками. Огірок і редис вимийте, обсушіть і наріжте дрібними кубиками, зелену цибулю дрібними колечками. Зелень подрібніть. Підготовлені інгредієнти змішайте з майонезом, посоліть, поперчіть за смаком і, розклавши отриману масу по тарталеткам, прикрасивши її зеленню, кружечками редиски, подавайте до столу.