Ну от ми і дочекалися! Вже зовсім скоро настає самий головний, чарівне свято – Новий рік 2019. 2019 рік – це рік Земляного Свині за східним гороскопом. Готуватися до цієї грандіозної події потрібно заздалегідь. Необхідно купити подарунки всім своїм рідним і близьким, підготувати поздоровлення і тости, ну і, звичайно ж, потрібно визначитися з тим, що повинно бути на столі в цю новорічну ніч. З останнім ми постараємося допомогти вам у цій статті. Новорічні рецепти 2019 повинні бути особливими. Яким буде для нас цей наступаючий рік? Кожен з нас завжди сподівається на краще. Рік Свині обіцяє бути дуже вдалим у активних і цілеспрямованих людей. Для того, щоб догодити символу року необхідно дотримувати деякі правила.
- Що пити на Новий рік 2019
- Рецепти закусок на Новий рік 2019
- Рецепти салатів на Новий рік 2019
- Новорічне меню 2019 — рецепти для святкового столу
- Прості новорічні салати 2019 рецепти з фото
- Що має бути на новорічному столі 2019 Земляний Свині
- Нові рецепти салатів на 2019 рік з фото
- Новорічні рецепти бутербродів 2019 Свині фото
- Новорічні закуски 2019 Жовтої Свині фото
- Новорічні рецепти 2019 Жовтої Свині фото
- Новорічна прикраса і сервіровка столу 2019 року поради
- Кращі рецепти страв на Новий рік 2019 Свині
Салат «Царський»
“Це справді царський салат. Ікра, червона рибка, ніжні відварні овочі… Ммм… Він займе головне місце на святковому столі і не залишиться без уваги. Хочете здивувати гостей, обов’язково приготуйте його.„
Інгредієнти:
- Морква 2 шт
- Яйця 3 шт
- Картопля 3 шт.
- Риба червона (слабосоленої сьомги або форелі) 200 г
- Ікра червона 2 ст. л.
- Гілочки кропу 2 шт
- Майонез
Приготування:
Морква, картопля і яйця відварити, очистити і остудити.На шар фольги викласти натерту на дрібній тертці моркву і добре розрівняти.Змастити майонезом. Точно так само викласти шар тертої картоплі, посолити і змастити майонезом.Шар тертих яєць і майонез.Кріп дрібно нашаткувати і нарізати смужками рибне філе. Покласти зелень і рибу.Починаючи з рибного краї загорнути весь салат рулетом. Обгорнути тієї ж фольгою і прибрати в холодильник на 3-4 години.Нарізати порційними шматочками і викласти на плоске блюдо з зеленню.Прикрасити зверху червоною ікрою.Салат «Маскарад»
“Самий святковий салат для святкового столу. Салат «Маскарад» не залишиться без уваги ваших гостей і стане яскравим гостем на вашому святковому столі.„
Інгредієнти:
- Шинка 200 г
- Крабові палички 100 г
- Консервований зелений горошок 100 г
- Помідори 2 шт
- Картопля 2 шт
- Рослинна олія 2-3 ст. л.
- Майонез провансаль 2-3 ст. л.
- Кріп 1 пучок
- Зубчик часнику 2 шт
- Листя салату
Приготування:
Шинку нарізати соломкою і скласти в миску.Додати зелений горошок і нарізані помідори.Додати дрібно нашатковану кріп, дрібно нарізані крабові палички і пресований часник.Картоплю нарізати соломкою і обсмажити на сковороді з рослинним маслом. До золотистого кольору.Викласти на паперові серветки.Додати картоплю в салат і перемішати. Викласти гіркою на блюдо з листям салату. Зверху прикрасити майонезом.Салат «Маскарад» готовий. Перемішувати салат краще на святковому столі.Паштет з яловичої печінки рулетом
Інгредієнти:
- яловича печінка — 1 кг
- морква — 1-2 шт.
- ріпчаста цибуля — 1-2 шт.
- рослинне масло — для смаження
- масло вершкове — 150 р.
- сіль — за смаком
- перець — за смаком
- харчова плівка
- зелена цибуля для прикраси
Спосіб приготування:
Печінка очистити і нарізати скибочками.Кожен скибочку печінки посолити і поперчити.Розігріти рослинну олію в сковороді і обсмажити печінку з двох сторін до готовності.В іншій сковороді обсмажити нарізану моркву.Цибулю нарізати і додати до моркви, обсмажити до готовності.Пропустити печінку через м’ясорубку.Пропустити овочі через м’ясорубку.Змішати овочі з печінкою і ще раз пропустити масу через м’ясорубку.Масло заздалегідь дістати з холодильника. Взяти шматок харчової плівки, викласти масло, закрити другим шматком і розім’яти масло через плівку в прямокутник.Взяти харчову плівку, покласти її на килимок або робочу поверхню, викласти паштет і розім’яти в прямокутник, як показано на фото.Покласти масло на печінку.Акуратно скачати в рулет. Загорнути рулет у харчову плівку і прибрати в холодильник для охолодження, мінімум години на 3.Перед подачею нарізати рулет на порційні шматочки, викласти на блюдо і подати до столу, посипавши подрібненою зеленою цибулею.Хлібний рулет з сиром і фореллю
Інгредієнти:
- хліб для тостів — 4 шт.
- сир філадельфія — 1 пачка
- форель копчена — 150 р.
- зелена цибуля — 1/2 пучка
- майонез — для прикраси
- чорний кунжут — для прикраси
Спосіб приготування:
Хліб нарізати на шматки товщиною 0,5 див.Зрізати кірки.Взяти харчову плівку або килимок для суші, розкласти скибочки хліба внахлест один на одного.Пройтися качалкою, притискаючи хліб.Змастити хліб сиром.Рибу дрібно нарізати і розкласти по всій поверхні.Зелену цибулю нарізати і посипати ним рибу.Згорнути щільним рулетом.Загорнути у фольгу і прибрати на 1 годину в холодильник.Потім дістати рулет, нарізати на порційні шматки, змастити кожен майонезом.Посипати кунжутом і подати до столу. Приємного апетиту!
Форель з часниковим соусом на картоплі
Інгредієнти:
- вершки 250 мл
- картопля 6 шт.
- стейк форелі 4 шт.
- морква 1 шт.
- цибуля ріпчаста 1 головка
- часник 2 зубчики
- олія рослинна
- масло вершкове
- спеції
- борошно
Приготування:
Розтопити в сотейнику вершкове масло, прогріти в ньому дрібно нарізаний часник. Всипати ложку пшеничного борошна і трохи обсмажити. Влити вершки, помішувати, маса повинна вийти однорідною і трохи загуснути. Підлити трохи кип’яченої води, всипати сіль, суміш перців, лавровий лист. Суміш довести до кипіння, вимкнути і потримати під кришкою.Натерти моркву і ріпчасту цибулю. Нарізати кружками бульби картоплі, викласти у форму, посолити і поперчити за смаком, полити рослинним маслом. На картопляну «подушку» викласти стейки форелі, трохи посолити, накрити морквяно-цибулевої масою, зверху – соус з часнику. Піч форель з часниковим соусом на картоплі при температурі 180 градусів протягом 40-45 хвилин.Скандинавський закусочний торт з червоною рибою
Торт надзвичайно красивий, прикрашений так, що йому може позаздрити будь-яка випічка. Суворі північні країни балують себе яскравими фарбами навіть при приготуванні закусок.
Інгредієнти:
- хліб білий круглий 2-3 буханки
- сир сирний 600 г
- сметана жирна 400 г
- риба копчена червона 250-300 г
- яйця 4 шт.
- майонез 3-4 ст. л.
- цибуля зелена 1 пучок
- кріп 1 пучок
- вершки
для прикраси:
- яйця 4-5 шт.
- огірок 1-2 шт.
- сьомга копчена малосолоний
- креветки великі
- кріп/петрушка
- ікра тріски
Приготування:
Від буханців білого хліба відрізати верхівки. Зрізати скоринки. Розрізати м’якуш на «коржі» товщиною в один сантиметр. Для крему перемішати сирний сир, майонез і жирну сметану, поперчити за смаком. Якщо маса вийшла занадто густа – можна додати трохи вершків. Трохи крему відкласти для змащування боків торта, решту розділити на дві частини.В першу додати дрібно посічені відварені яйця і зелену цибулю, перемішати. У другу – шматочки копченої червоної риби, кети або горбуші, зелений кріп. Змастити хлібний «корж» яєчним кремом, покласти на нього другий, змастити «рибним». Продовжувати складати хліб, промазуючи шматочки в тому ж порядку. Бока скандинавського закусочного торта змастити відкладеним кремом, дати постояти в холодильнику від півгодини до двох годин.Вінегрет на Новий рік 2019
Салат Вінегрет дуже поширений в Росії. Він полюбився багатьом. Для його приготування вам знадобляться:
- Картопля – 3 штуки.
- Морква – 2 штуки.
- Буряк – 1 штука.
- Цибуля – 1 штука.
- Зелений горошок – 150-200 грам.
- Солоні огірки – 3 штуки.
- Квашена капуста – 200 грам.
Приготування:
Моркву, буряк і картоплю необхідно відварити до готовності.Потім моркву, буряк і картоплю треба почистити від шкірки і порізати на маленькі кубики.Огірки та цибулю нарізають і додають в відварених овочів.Те ж саме робимо і з квашеною капустою.Додаємо зелений горошок і добре перемішуємо.Даємо салату настоятися протягом 20-30 хвилин і заправляємо його рослинним маслом. Салат готовий!Легкий солодкий салат з сиром і інжиром
Для приготування цього рецепта вам будуть потрібні наступні інгредієнти:
- Сир «Камамбер» — 120 грам.
- 150 грам рукколи.
- Інжир – 3 штуки.
- Волоський горіх – 5 штук.
- Мед – 3 столові ложки.
- Оцет.
Рецепт приготування по кроках:
З руколи робимо підкладку для салату на обраному блюді.Нарізаємо сир на невеликі шматочки і викладаємо зверху.На нього викладаємо половинки інжиру.Готуємо з меду і горіхів соус – розтираємо горіхи і змішуємо з медом. Розподіляємо цей соус до салату.Перед подачею прикрашаємо зеленню.Оселедець під шубою в желе
Дуже оригінальний рецепт приготування салату на святковий стіл.
Інгредієнти для приготування салату:
- Буряк – 300 грам.
- Картопля відварна – 300 грам.
- Морква відварна – 300 грам.
- Оселедець – 1 філе.
- Цибуля ріпчаста – 1 штука.
- Майонез.
- Желатин.
- Спеції.
Покрокове приготування:
Розбавте желатин в 100 мілілітрах води.Натріть на тертці варені овочі.Оселедець порізати на маленькі шматочки, звільнити від кісток.Коли желатин розчиниться, додайте туди 4 столових ложки майонезу. Викладіть першим шаром в глибоку миску.Другим шаром йде буряк, потім картоплю, потім моркву, потім цибулю. Після цього – оселедець. Посипте рибу картоплею, закрийте ємність кришкою і поставте на 1 ніч у холодне місце. З ранку салат можна подавати на стіл.