Гаряче на Новий рік 2018. Прості і смачні гарячі страви

Підготовка меню для новорічного столу – завдання не з простих. Хочеться, щоб всі залишилися ситі і задоволені. Особливо, господиня 2018 року – Собака. Не секрет, що цього символу китайського календаря за душі м’ясо, тому основа довгого трапези – гарячі страви обов’язково повинна містити в собі свинину, яловичину, баранину або птицю. Вегетаріанці можуть замінити табуированный продукт рибою. Благо рецепти перших страв з зазначеними інгредієнтами пропонуються в широкому асортименті з фото і без. Приготувати прості і смачні страви або освоїти справжні шедеври не складе праці. Головне, дотримуватися покрокових інструкцій.

Гаряче на Новий рік 2018. Прості і смачні гарячі страви

ЗМІСТ
  • Свинина на гаряче: новорічні рецепти
  • Псові птах і риба – господині спасибі!
  • Три шедевра для новорічного столу: покрокові рецепти

Свинина на гаряче: новорічні рецепти

Гаряче на Новий рік 2018. Прості і смачні гарячі страви

Свинина хороша в будь-якому вигляді та актуальною в ніч зустрічі Нового 2018 року. Основна перевага цього виду м’яса – невибагливість. Готувати з нього гаряче просто, навіть якщо відсутній досвід. Тушковані, смажені і відварні страви виходять смачними і соковитими, навіть незважаючи на дрібні огріхи.
До уваги тих, хто жадає підкорити гостей, топ 5 популярних рецептів на думку користувачів Інтернет. Саме вони покликані допомогти визначитися з основним меню бувалим і початківцям кулінарам. Перелік представлений покроково. Від простих до більш складних страв:

  • Печеня зі свинини з овочами
  • М’ясо по-французьки з ананасами
  • Реберця в медовій глазурі
  • Відбивні під сирною скоринкою
  • Молочне порося

Створити одне з цих витворів кулінарного мистецтва за рецептом простий і доступний крок. Головне, уважно прочитати інструкцію, звіриться з фото, запастися терпінням і гарним настроєм.
У Рік Собаки не скупися, яловичим філе мерщій запасися!

Читайте також:
Східний гороскоп на 2019 рік Свиня: жінки та чоловіки

Яловиче м’ясо вважається корисним і делікатесним продуктом, проте правильно приготувати страви з нього під силу далеко не кожному. Найкращий вихід: використовувати прості рецепти з яких виходять не менш смачні наїдки, ніж у справжніх кухарів, наприклад:

  • «Горщики»;
  • «Антрекоти»;
  • «Бефстроганов»;
  • «Медальйони»

Всього кілька страв, а вже слинки потекли. Тим, хто віддає перевагу у що б то не стало бачити на новорічному столі яловичину, фахівці рекомендують звернути увагу саме на цих завсідників ресторанних меню. Причина банальна: налагоджений часом процес приготування і незмінні симпатії гурманів.

Псові птах і риба – господині спасибі!

Гаряче на Новий рік 2018. Прості і смачні гарячі страви

У Новий рік вважається дуже важливим догодити не тільки гостям, але і символу чергового календарного періоду. У 2018 році кермо правління всесвіту і долями її мешканців дістануться Собаці. Всім відомо, що цій тварині подавай на стіл м’ясо, але страви з яловичини, свинини і баранини можуть підійти не всім гостям з різних причин, включаючи проблеми зі здоров’ям і переконання. Вихід: першим замінити червоне м’ясо білим, другим – запропонувати рибу.

Гаряче меню з птиці вважається самим різноманітним. Зробивши ставку на нього, не доведеться хвилюватися про те, чи доведеться за смаком новорічна трапеза всім без винятку. Готувати курку на банку, качку в апельсинах або гусака з яблуками більшість кулінарів-любителів навчився ще в юності, а запекти індиче філе в духовці, керуючись настановами професіоналів і наочними прикладами, зможе навіть дитина.

Щодо риби справа йде трохи інакше. З цими ласощами доведеться повозитися. Щоб не зіпсувати святкового застілля, слід не лише дослухатися до кожного слова рецепту, але і правильно вибрати цей основний інгредієнт головного страви новорічного вечора. Далі – все просто. Беремо інструкцію, покроково виконуємо її пункти, звіряємося з фото і пробуємо в кінці.

Читайте також:
Хрещення в 2018 році. Якого числа, коли купатися з 18 на 19

Що приготувати з риби на гаряче? На це питання відповість сама практика і список найславетніших новорічних шедеврів:

  • Фарширована щука;
  • Морська риба з овочами;
  • Камбала смажена;
  • Лосось у вершковому соусі;
  • Короп по-середземноморськи в мультиварці.

Переваги гарячих страв з риби незаперечні і в плані здорового харчування, і смакових якостей, а також переваг тотемного тваринного прийдешнього року.

Три шедевра для новорічного столу: покрокові рецепти

Назва гарячого стравиСкладРецепт Курча на яловичому мовою
  • яловичий язик
  • курча
  • цибуля ріпчаста – 4 шт.
  • вершкове масло рослинне масло
  • печериці – 100 г
  • часник – 1 зубчик
  • борошно – 2 ст. ложки
  • сіль і чорний перець за смаком
  • цукор – 1 ч. ложка
  • чебрець
  • коньяк – 50 р.
  • Сухе червоне вино – 2 склянки
  • Добре яловичий язик промити і відварити в підсоленій воді.
  • Очистити від шкірки під холодною водою і знову прокип’ятити з хвилину в бульйоні.
  • Дістати і нарізати тонкими скибками.
  • Курча розділити на частини і обсмажити на вершковому маслі до придбання золотистого відтінку. Вийняти
  • Нарізати цибулю півкільцями і обсмажити на рослинному маслі.
  • У тій же сковороді, де готувалися курча і цибулю, обсмажити печериці з часником.
  • Після готовності, на гриби викласти курчати і посипати борошном, чорним перцям, а також посолити і додати чебрець.
  • Додати коньяк і протушкувати 10 хв.
  • Долити вино і поцукрянити і потомити ще не менше 40 хв. На маленькому вогні.
  • Викласти на блюдо спочатку яловичий язик, потім шматочки курчати.
  • Соус, що утворився в процесі приготування, проварити і полити їм курчати.
  • М’ясні роли
    • філе свинини – 100 р. на одну корж
    • цибуля – 1 шт.
    • болгарський перець і спеції за смаком (сіль, орегано, зіра, кінза, цибуля зелена)
    • сир твердих сортів
    • капуста китайська або салат «Айсберг»
    • пшеничні коржі
    Читайте також:
    Безліч варіантів, де зустрічати Новий рік 2019 за кордоном
  • Свинину нарізати брусками і присмачити спеціями
  • Обсмажити пів цибулини, викласти на неї м’ясо і попередньо нарізаний брусочками болгарський перець з залишилася зеленню. Посолити
  • Прогріти на сковороді корж. Викласти на неї шматок сиру, м’ясо і овочі. Покрити все ще однією пластиною сиру. Додати лист салату.
  • Загорнути корж як рол
  • Лосось у вершковому соусі
    • філе лосося – 600 р.
    • оливкова олія – 2 ст. л.,
    • діжонська гірчиця – 2 ст. л.,
    • по щіпці чорного перцю і солі
    • мед – 1 ст. л.
    • вершки 30% – 150 р.
    • часник – 1 зубчик
    • борошно – 1 ч. л.,
    • чорний перець і сіль за смаком
    • кілька гілочок кропу.
  • Лосось посолити, поперчити і змастити оливковою олією
  • Змішати гірчицю з медом і змастити рибу
  • Поставити запікатися на 15-20 хв. При температурі 200 гр.
  • Поки лосось в духовці, дрібно нарізаємо кріп і часник
  • Ставимо підігріватися вершки на водяну баню.
  • Додаємо сіль і перець.
  • Додаємо в вершки борошно і перемішуємо до повного розчинення грудочок.
  • Присмачую часником і кропом, безперервно помішуючи соус до отримання густої консистенції.
  • Додаємо соус до лосося
  • Відео

    Поділитися з друзями
    Рейтинг
    ( Поки що оцінок немає )
    Новий рік 2020-2021